loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

Gallery

Contact Info

pardoseli de marmura ideale

O pardoseala eleganta nu o puteti obtine decat din marmura. Despre pardoseli din marmura se spune ca e cea mai buna solutie deoarece marmura este cel mai bun material de pe piata si eleganta sa nu este intrecuta de alt material. Preturile sunt abordabile iar in ultimii ani sunt tot mai multi cei care pot face o placare excelenta. Cu toate acestea, inainte de a lua o hotarare, este bine sa puneti in balanta atat avantajele cat si dezavantajele ce ar putea sa apara odata cu folosirea pe termen lung a unei pardoseli.

Unul dintre avantajele unei pardoseli din marmura este fara indoiala duritatea si rezistenta ei.  Marmura versus parchet este fara indoiala pentru marmura. Nu veti mai avea probleme legate de urmele si zgarieturile lasate de animalele de companie. Folosita in bucatarie ca pardoseala nu v-a rata in a transforma in tandari orice vas mai putin rezistent pe care il veti scapa din mana.

Intretinerea suprafetelor de marmura nu necesita decat spalare usoara pe toata suprafata, fara emulsii, solutii de intretinere, sau alte substante. Luciul natural va ramane dupa spalare si uscare.

O problema ar fi ca picioarele goale nu se inteleg prea bine cu racoarea marmurei. Exista solutia incalzirii prin pardoseala pe care o recomandam din toata inima. Senzatia extrem de placuta cand piciorul intalneste marmura calda este incomparabila cu alta senzatie.

Un alt argument pentru marmura este pretul tot  mai competiv la care se gaseste. Exist sorturi care sunt la pretul gresiei si pentru culorile pastelate pe bej si crem se obtin preturi chiar mai mici decat al gresiei.

Ca sa obtineti o pardoseala de calitate trebuie sa apelati la o echipa de profesionisti care lucreaza in piatra si au experienta pentru a o aplica perfect. Impermeabilizarea marmurei o face echipa care o monteaza si in general nu suteti taxat in plus pentru aceasta.

Daca totusi pe pardoseala din bucatarie printr-un accident a aparut o pata (ati scapat ceva pe marmura si a afectat-o) va recomandam sa luati legatura cu echipa care v-a instalat pardoseala deoarece profesionistii gasesc intotdeauna solutii perfecte si stiu sa foloseasca materialele profesioonale de scoatere a petelor.

post-img
Prev post

Granit - idealul oricarei bucatarii

Next post

Alegerea glafurilor din marmura si granit

post-img

1 Comment

 1. Mihaela

  Bună ziua,

  Aş dori să plachez livingul de 40 mp cu marmură şi trotuarele şi terasele de afară de 100 mp cu granit.
  Aţi putea să-mi faceţi o ofertă de preţ?
  Locuiesc în Bacău, comuna Sărata, lângă băi.

  Vă mulţumesc!
  Mihaela Bălan.

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.