loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

Gallery

Contact Info

Baie de placata in marmura

Cu toate ca marmura nu mai este expresia luxului desavarsit pentru o locuinta, ramane un element de design proeminent si puternic.  Grecii si romanii au simtit eleganta si caracterul extravagant al placarilor cu marmura si au pastrat peste milenii acest sentiment. Dovada ca nu s-au inselat o gasim astazi etalata in cele mai neobisnuite lucrari.

Atentie la suprafetele de marmura

In functie de tipul ei, chiar daca arata rece, dura si sticloasa, marmura este supusa petelor sau zgarieturilor. Luati in considerare acest lucru atunci cand visati la o baie impecabila sau la o bucatarie perfecta. In timp, pete greu de scos se vor imbiba cu usurinta pe orice suprafata de marmura si veti constata ca sunt greu de scos. In practica, un blat de marmura intr-o bucatarie de apartament nu este o alegere potrivita.

 O intretinere corecta si cateva masuri de etansare de calitate insa iti vor da posibilitatea sa dai o latura luxoasa locuintei tale prin folosirea marmurei. In plus, o alegere atenta a culorii sau a sortului se poate transforma intr-o investitie valoroasa in timp. Oferta este extrem de larga, marmura este extrasa in minunate linii si culori, de la alb la negru printr-o fantastica gama de nuante intermediare.

Marmura este pentru profesionisti

Cand asezi o podea de marmura, rostul dintre placile ce o formeaza trebuie sa aiba o culoare asemanatoare, o idee mai deschisa. Tonurile intunecate sau gri-ul sunt de evitat deoarece diminueaza frumusetea marmurei. Tine cont ca, daca alegerea culorilor este inspirata, o podea de cativa zeci de metrii patrati poate lasa impresia unei singure placi de marmura. Nu trebuie decat sa folosesti umbra potrivita la pasta de imbinare dintre rosturi.

Apeleaza la profesionisti! Sunt sigur ca te pricepi sa montezi placi de marmura. Piatra naturala insa este un material care se prelucreaza greu. Nu degeaba este scumpa, nu ai vrea sa faci greseli si sa arunci o multime de material. Mai mult de atat cu piatra se lucreaza greu, odata taiata trebuie sa se imbine perfect si nu lasa loc de amatorisme. Este de preferat sa se ocupe cei care lucreaza zilnic si au capatat dexteritate.

Luxul se obtine cu marmura

Poti folosi marmura pentru acoperirea peretilor, podelelor sau a mobilierului. O poti considera investitie pentru ca in timp valoarea ei scade greu sau chiar creste. O treaba bine facuta cu un material de calitate aduce un statut de opera de arta, chiar daca este vorba de o simpla scara, un semineu sau o fantana arteziana. Aceasta inseamna lux. Vei simti admiratia prietenilor.

Next post

Marmura si travertin

post-img

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.