Despre noi

Infiintata din dragoste pentru lucrurile frumoase Rom-Granit a aparut ca urmare a cererii crescande pentru finisajele si amenajarile interioare si exterioare.  Satisfacerea standardelor tot mai ridicate au propulsat compania in topul firmelor de renume din domeniu.

Experienta capatata in strainatate de catre directorul companiei a fost pusa la dispozitia dumneavoastra astfel incat sa puteti beneficia de cele mai bune produse la cele mai bune preturi.
Divesitatea materiilor prime si a nuantelor folosite, personalul calificat si capacitatea de productie proprie ne permit sa va garantam satisfacerea oricaror cerinte, atat din punct de vedere calitativ, cat si din punct de vedere cantitativ.

Liniile tehnologice care compun fluxurile de fabricatie sunt echipate cu cele mai noi utilaje si instalatii. Noile tehnologii ne ajuta sa acordam o deosebita atentie nevoilor ambientale ale clientilor si ne-au permis sa venim in intampinarea pietei cu o gama variata de produse din marmura si granit:

  • Scari interioare si exterioare: drepte, curbe si balansate;
  • Pardoseli din placaje: intretinere, tratare, slefuire pardoseli;
  • Placi pentru placari verticale: seminee, socluri, fatade;
  • Blaturi pentru mese (bucatarii, baruri, bai), receptii hoteluri, banci, farmacii, laboratoare;
  • Glafuri ferestre;
  • Elemente functionale: seminee, fantani arteziene;
  • Monumente, coloane, statuete, obiecte decorative.

 

Materiale extrem de durabile, marmura si granitul sunt importate din Italia si contin o gama variata de culori si modele, pentru un efect sofisticat.
Preturile difera in functie de cantitate, grosime, prelucrari si culoare.
Asiguram executii prompte si calitative ale proiectelor.
La sediul societatii va stau la dispozitie mostre reprezentative pentru toate tipurile de materiale naturale prezentate. O parte din mostre le puteti vedea aici.